måndag 19 maj 2008

Första LC-tävlingen för säsongen!!!

Äntligen var det dags att äntra fältet, inte en dag för tidigt. Under de tre första tävlingarna denna säsong satt vi hemma med Vega löpte, men nu var löptet över och vi kunde äntligen vara med på fältet. Vi passade även på att hälsa på mamma påvägen upp till Borlänge. Medan Vega låg och laddade i lillebrors säng så passade jag på att vinna Geni gånger två i tävlingen pojkarna mot flickorna.

På lördagmorgon ringde klockan 4:45 och konstigt nog var det inte alls svårt att kliva upp ur sängen, men jag kan inte säga detsamma när det är måndagmorgon och jag ska till förskolan och öppna klockan 6. Nåväl upp i otto och ner med lite frukost och sen var vi på väg till den kallaste och snöigaste LC-tävling som vi varit på. I första loppet blev hon lottad med kompisens kille Timjan (Shirin Roya Zaxire) och de gjorde ett riktigt hyggligt lopp ihop och när de sedan blev ihopparade även i lopp två så gjorde det ingenting, att de kunde springa tillsammans visste ju vi redan. Tyvärr blev det inget cert denna gång, vi hade hoppats på att vi skulle lyckas ta det sista i helgen och därmed bliv champion. Men vi slutade på en 10:e plats istället vilket vi(jag) är nöjd med inte minst med tanke på att hon för några veckor sen gjorde sig lite illa i ett ben, men efter massage och vila blev hon fit for fajt och vi kunde starta.

Vi vill passa på att gratta:
Jenny och Tea som vann
Camilla och Viggo som kompå en femte plats, endast 0.25 poäng från cert
Anna och Rasul och Carro och Timjan som på sina första LC-tävlingar kom på en 9:e respektive 7:e plats.

Efter tävlingen åkte vi hem till min kompis Johanna i Falun och blev bjudna på mycket god mat och sen satt vi och snackade skit hela natten. En riktig toppen kväll med andra ord.

Inga kommentarer: