lördag 21 mars 2009

Bus på Grimstafältet

Idag tog vi bilen och styrde mot Stockholm, Annelie och Elvira för att busa och fota lite, eller ja det var bara Annelie som fotade, känns lite fånigt att fota med min lilla pocketkamera när Annelie hade med Billys fina. Bilderna kommer att dyka upp på Annelies hemsida när hon har tid att lägga upp dem.

Buset gick super, än bättre än förra gången för idag kunde de lägga sig ner och koppla av med jämna mellanrum vilket gjorde att de kunde busa mycket längre. På en tillfälligt övergiven badplats i närheten fick de även busa lite i sanden och det var nog höjdpunkten, åtminstone från Elviras sida. För Nashira var nog hjödpunkten när hon sprang ut på isen som var vid de klippor som vi fikade på. Det var inte min höjdpunkt!!!! Jag höll på att dö av skräck, tänk om hon hade gått igenom och naturligtvis stängde hon helt av öronen när hon var där ute och sprang, de funkade för övrigt toppen hela tiden innan. Eländiga valp! Vega den stackaren, ja hon hade inte många höjdpunkter, men när hon fick lite av Annelies ostmacka, ja då blev hon glad, godisråttan. Lilla pluttan, men snart så. Vi har nu lagt upp ett program för hennes i gångsättning och på fredag så ska hon börja simma igen. Och nu håller vi tummarna för att inget mer händer, coh det den här antibiotikakuren skrämmer bort anaplamosen för all framtid.

Kan också tillägga att min vessla luktar ljung numera, då hon bäddade ner sig i en ljungdunge för att vila lite och komma undan blåsten.

Inga kommentarer: